U bent hier

22 april 2017: Blaton (EDH): 3e overwinning

Wat een wedstrijd ! Aanvallen van de eerste tot de laatste meter. Vooral Ampooter liet zich gelden vandaag. Maar ik had de goeie benen en kon ook even afwachten om dan een gaatje dicht te rijden. Vooral op de lange helling werd het een ware krachtmeeting. Thomas, Reniers, Beirnaert, Decaestecker én ikzelf. Allemaal probeerden we weg te komen, maar om één of andere reden lukte dat vandaag niet. We gingen met het volledige peloton naar de streep.

Op een 500m van de meet raakte ik wat ingesloten. Ik zat op de tweede rij en kon geen kant uit. Geen reden om merzenuwachtig te maken, met een aankomst bergop, maar toch deed ik het. En dan maak je natuurlijk fouten. Op 300m van de aankomstlijn zag ik een gaatje en ging aan. Véél te vroeg natuurlijk, dat besfte ik op dat moment. Maar dan is er geen weg meer terug. Doorgaan en zien waar het schip strand. Toen ik even door mijn armen keek, zag ik dat ik enkele lengten voorsprong had. Zou het dan toch lukken. De kracht zat in de benen, dus kon ik doorgaan zonder snelheidverlies. En dat bleek ook, want op de streep had ik nog altijd die enkele lengten voorsprong ! Nummer 3 is binnen !

Uitslag, Cat D, 28 deelnemers

1. Frank Suys; 2. Dirk Ampooter; 3. Fabien Penserini; 4. Alain Renard; 5. Patrick Decaestecker; 6. Salvatore Biancucci; 7. Eddy Beirnaert; 8. Jean-Pierre Hustin; 9. Rudy Thomas; 10. Marc Persyn.

Renners op deze foto 
Renners op deze foto