U bent hier

21 mei 2017: Ghlin (EDH): 6e overwinning

Ghlin, een mooi parcours in een industrieterrein. Vrij vlak, maar met een lastige aankomst. 2 jaar geleden won Eric Depouille er nog. Vorig jaar won ikzelf in mijn eerste en enige ECW-koers die ik tot nu al reed. De benen voelde nog heel goed, na de "koppeltijdrit" van gisteren met Benny, dus besloot ik aanvallend te rijden. Met C en D samen in één wedstrijd is het altijd gevaarlijk als er eentje uit onze reeks weg zou rijden met de "jongere" reeks.

Dus deed ik dat vandaag zelf maar. Met 7 reden we in de derde ronde weg. 5 C's en 2 D's. Als we voorop bleven was ik zeker van de zege. Claude Ponthier is wel een keigoed renner die een stukje alleen kan rijden, maar in de sprint heb ik er geen tegenstander aan. Het was dus gewoon rondrijden en afwachten op de sprint. Eén ronde vroeger dan de C's mochten we afsprinten. En zoals verwacht drong Claude niet aan. De 6e zege was binnen. En een eerste dubbelslag dit jaar :-)

Uitslag:

1. Frank Suys; 2. Claude Ponthier; 3. Math Stoffels; 4. Eddy Beirnaert; 5. Edig Catteeuw; 6. Jean-Pierre Hustin; 7. Freddy Depaepe; 8. Philip Dierickx; 9. Peter Buyl; 10. Patrick Jeannes

Renners op deze foto