U bent hier

15 april 2017: Lotenhulle (LWU): 2e overwinning

Ik was er dit jaar snel aan begonnen. Aan winnen. In februari reeds de eerste zege binnengehaald, waar ik meestal pas in april in actie schoot. Maar, zoals je ziet is dat geen garantie dat er snel veel gaan volgen. We zitten nu al half april en de teller staat nog altijd op één. Tijd om er iets aan te doen.

En vandaag in Lotenhulle moest het echt gebeuren. De tegenstand viel mee waardoor ik al direct mijn tactiek klaarhad. Direct reageren op elke aanval en het in de sprint trachten af te maken. Vooral voor het tweetal Decaestecker-Cauwelier moest ik oppassen. Ik wist dat ze zouden trachten van mij af te raken.

De ene aanval volgde de andere op, maar door steeds direct op het wiel te zitten ontmoedigde ik de tegenstand. Toen we nog met 6 overbleven, verminderde het aantal aanvallen zienderogen. Tot de laatste ronde. Maar ik liet me niet verrassen.

Marc Cogge ging van ver aan. Ideaal voor mij. Ik ging naar zijn wiel en ging er direct over. Met enkele lengten haalde ik mijn tweede seizoenszege binnen. Het werd tijd !

Uitslag: Reeks D,

1. Frank Suys; 2. Patrick Decaestecker; 3. Marc Cogge; 4. Bruno Cauwelier; 5. Johan De Baets; 6. Geert Smet; 7. Patrick Van Den Broeke; 8. Danny Boussauw; 9. Edward Janssens; 10. Louis Keymolen.

Renners op deze foto 
Renners op deze foto