U bent hier

10 juni 2017: Poeke (LWU) : 10e overwinning

Na 5 overwinningen in de laatste 7wedstrijden kon de moral niet op. Vandaag moest er gewoon nog eentje bijkomen !

Heel wat renners aan de start, waarvan er enkele direct invlogen. Ik nam me voor me kalm te houden en het juiste moment af te wachten. Dat kwam er al in de tweede ronde. Een aanval van Decaestecker werd teniet gedaan, en op dat moment ging ik aan langs de andere kant van de weg. Direct zat er een renner in mijn wiel, maar ik besloot toch even door te gaan. Toen ik wat verder omkeek, hadden we met twee al een mooie voorsprong. Mijn medevluchter bleek Jan Cortoos te zijn. Lang geleden dat ik nog met hem had gereden. Zit meestal bij VWV. Maar ik ken hem als een zeer sterk renner, dus dat was goed gezelschap.

We namen direct een grote voorsprong, maar plots zagen we de achtervolgers terug korterbij komen. Bleek één van de jongeren die bij onze groep was gekomen en daar keihard op kop bleef rijden. We moesten dus alles blijven geven om het tot het einde vol te houden, maar het lukte ons. Jan gaf zich op het einde gemakkelijk gewonnen door ook de laatste 500m nog keihard te blijven doortrekken, zodat ik in de sprint geen problemen had. De 10e zege was een feit !

Reeks D: 1. Frank Suys; 2. Jan Cortood; 3. Marc Versluys; 4. Patrick Watteny; 5. Patrick Decaesrecker; 6. Patrick De Jonghe; 7. Rudy Bloemen; 8. Marc Cogghe; 9. Johan De Baets; 10. Patrick Luyssen

Renners op deze foto 
Renners op deze foto 
Renners op deze foto